Rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

Hästar i träning hos oss

Inspector Gadget

Hemmabyggd fyraårsvalack, efter Athos Tilly - Julia Run (e. Up Front Larry). Mamma Julia var en nyttig tävlingshäst med skeva ben, så vi hoppas att det inte bara är de skeva benen som slagit igenom. Verkar dock ärvt mammas hårda humör...

Har startat fem gånger med en seger och två andrapris som resultat. Det har inte varit raka vägen än så länge, men Gadget har ändå gjort det bra!


Don Cruzado

Fyraårig valack efter Crazed - Paquita des Bordes. Mamman är syster med Kolgjinis gamla V75-blänkare Loudeac des Bordes, en personlig favorit. Don Cruzado var även han en riktig favorit på auktion som ettåring (se bild), men fick inte följa med hem den gången. Därför är vi lyckliga över att han anslutit nu! Är opererad för lösa benbitar, men är igång och tränar. Har dock lite att slipa på vad gäller tekniken.

Claw

Treårig lillebror till Inspector Gadget (Super Photo Kosmos - Julia Run). Claw är en snygg svart hingst med karaktär! Väldigt nyfiken och positiv. Har haft en del strul med halsen, vi hoppas att vår kompis snart får visa hur fin han är.

King Kong

Kolsvart rejäl treårshingst efter Brad de Veluwe - G.K.Signatur. Modern var en mäktig travare som vann 11 lopp, varav 5 under en säsong. Första avkomman. Lunkar på i pampig stil, men är inte helt lättlärd och kräver lite mer övning innan det är dags för hetluften. Har kvalat på 21.9, men det lämnade några frågetecken som måste rätas ut innan start.

Advokat

Tvåårshingst (Super Photo Kosmos - Cirkusprinsessan) som verkar både trygg och snygg. Har lätt för sig, och är igång och går dubbelheat på banan i lugna farter. Pratglad! 

Veams Pumba

Tvåårshingst (Love You - Vendi).

Vendi var en toppmärr som tjänade över 2 miljoner, och stormade fram på banorna som en riktig murbräcka. Pumba är stor och fin, och verkar ej rädas något. Kämpar på med sin amerikanskstammade kullkamrat, och gör det bra.