Rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

Blogg

På Topplistan

Publicerat den

Jag har en vän som gillar statistik. Själv tycker jag att det ofta är missvisande. Jag är, tror jag, mer av en känslomänniska. Men det är klart, känslan är ju god när jag nu sitter i passagerarsätet och klickar runt på Travsport.se och dess topplistor. Jag är alltjämt topp 30 i landet, vilket får anses vara bra, såklart. Jag skulle vilja vara högre upp, ännu självklarare. Men det känns som att jag är på rätt väg. Att jag kör fler bra hästar nu, och åt större, mer etablerade tränare, än förut. Så det är väl bara att "kämpa på", som det så käckt heter. 


Några som får kämpa är Montéryttarna. Jag kan tycka att det känns segt ibland när jag kör långt för att tävla med en enstaka häst, men inser givetvis att det är just det "kämpandet" handlar om. Lyckas jag med den enstaka hästen är oddsen goda för att jag kör fler nästa gång. Så är ju dock inte fallet för ryttarna. Oavsett hur bra det går idag, rider de ändå inte fler än en imorgon. 

Därför är det med förvånade och imponerade ögon jag klickar fram topplistan över Mantorps segerrikaste i år:Tre montétjejer bland de 10 främsta, snyggt! Och häftigast av allt; Jenny slår alla på fingrarna utom mig. Precis som det ska vara, alltså... 


En ruggigt stark bedrift enligt min mening. Just med tanke på att det handlar om något enstaka lopp åt gången. Inte konstigt att hon har chans på SM-titeln på lördag!

Heja Jenny!


Var hård mot de hårda

/Kim

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer