Rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

Blogg

Jag är stolt

Publicerat den

Jag är just nu en väldigt stolt sambo. 

Jenny vann lopp på Åbytravet precis, med Catrin Fajerssons Sorridere. Snyggt, prydligt och perfekt i alla moment. Clean.

Men det är inget ovanligt. Jenny rider så gott som alltid riktigt bra. Lika varm och härlig som hon är att umgås med, lika kylig är hon i loppen. Hon har en kyla som jag kan vara riktigt avundsjuk på; jag sitter ofta (även denna gång...) och förivrar mig vid datorn som staketryttare, och tycker att det är dags att ge sig in i leken. Men som tur är så är rider inte jag, utan Jenny, och hon sätter in stöten i precis rätt tid för att både få ut maximal placering, och för att hästen ska kunna bibehålla spänsten hela vägen in i mål. Tur för mig att hon lämnat in sin körlicens...


Jag tror dock att Jenny gladdes minst lika mycket åt en annan sak idag; det var nämligen sista dagen på hennes tvååriga utbildning vid UPH (Utbildningscentrum för Professionell Hästvård), och hon kan nu titulera sig Equiopat. 

Hon har även i denna gren talang utöver det vanliga, och förmågor som jag avundas. Trots sin låga ålder har hon mycket rutin, och detta i kombination med en särdeles god känsla för hästen och dess fysionomi gör henne till en felsökare och behandlare av rang. 


Jag tror hon har en mycket ljus framtid inom båda dessa grenar.


Sa jag att jag är stolt?

/KimKategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

1 Comment

Svara AhafswedePless
14.37 Een 3 augusti 2018 
Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-pas-cher-quebe
c/