Rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

Blogg

Bäst i världen

Publicerat den

Pang! Där satt den. Näsan före, rätt ner i snön. Fjädrarna i vädret.

Och jag, jag kunde inte tro det. Bäst i världen. Jag hade gjort det. Vilken känsla... Det som hade känts som en utopi för bara en kort stund sedan hade plötsligt blivit verklighet. Det var den 1 Januari 2016, klockan 00.05. Jag hade precis slagit "Lindesbergs starke man" i badminton, med siffrorna 11-9. Det hade varit en tät match, inget snack om den saken, men segraren var rättvis. Jag var den bättre spelaren, och nu var jag också först i världen med badmintonseger under det unga, men nya, året. Det blir inte mycket större! Med detta i ryggen kunde det nya året bli precis hur bra som helst.


Det har också fortsatt bra, även om det såklart är svårt att trumfa en sån grej. Men jag har hunnit vinna 9 lopp hittills i år, och hoppas passera 500k inkört ikväll på Kalmar. Goa siffror! Jag gläds för min egen skull.


Förra året avslutades ju som bekant i både dur och moll, V75-seger med konstigt efterspel. Man har kontaktat mig ifrån Aftonbladet och bett om ursäkt för det inträffade; både den korkade rubriksättningen och att jag ej tilläts ge min syn på saken.

Livet handlar inte om andra chanser i min mening, tvärtom. Men jag bjuder på en sådan den här gången, och häver min korta bojkott av tidningen.


Till sist: ruggigt kul med unghästar. Vi har två stycken, och det är inte sällan höjdpunkten på min dag när jag får åka ut med dem. De är båda två trevliga skötsamma (numera) individer, och rör sig mysigt. Det växlar vem av dem som är bäst för dagen, och därmed vem som tillika är min favorit... Lustigt hur det där hänger ihop! Men hur som helst är det skoj att få följa med på deras "resa" (mest uttjatade uttrycket 2015?) från små lurviga vildbasare till de entertainers vi hoppas de ska utvecklas till.


Var hård mot de hårda! /Kim

Kategorier: Ingen

Skriv en kommentar

Hoppsan!

Oops, you forgot something.

Hoppsan!

Orden du skrev in matchar inte texten ovan. Var god försök igen.

0 kommentarer